Lastig langdurig verzuim?

Wanneer u te maken heeft met een (langdurig) zieke, komt er veel op u af. Misschien krijgt u er zelfs hoofdpijn van. Om de kosten te beperken, werkt u samen met uw werknemer aan werkhervatting. Hierbij is het belangrijk dat u de regie op verzuim neemt om een loonsanctie van het UWV te voorkomen.

Vastgelopen?

Soms gebeurt het toch dat ondanks alle goede bedoelingen een verzuimdossier compleet op slot lijkt te zitten. Bijvoorbeeld doordat emoties de overhand krijgen. Juist dan is het zaak dat u op basis van feiten de vervolgstappen zet. Dit begint met het inzichtelijk maken welke acties nodig zijn om de re-integratie vlot te trekken en kosten te beperken.

Dossierscan biedt duidelijkheid

De registercasemanager van Wijzer in Verzuim helpt u graag om in een specifiek dossier de regie op verzuim terug te nemen en kosten te besparen. De Dossierscan Langdurig Verzuim bevat:

Een uitgewerkt stappenplan van nog te ondernemen acties
    (gericht op werkhervatting of onderbouwing waarom hervatting niet aan de orde kan zijn)
Financiële scenario’s bij instroom WIA
Welke risico’s u loopt op een loonsanctie en hoe u dit kunt voorkomen
Mogelijke financieringsbronnen voor interventies
Inzicht of u mogelijk recht heeft op no-risk en/of premiekortingen

Wilt u de uitvoering van de verzuimbegeleiding liever uit handen geven? Ook dan bent u bij Wijzer in Verzuim aan het goede adres.

Deskundig advies

Wilt u deskundig advies van een registercasemanager bij langdurig verzuim, neem dan contact op met Wijzer in Verzuim voor een verkennend gesprek.

Bel 026-2022155
Mail naar info@wijzerinverzuim.nl
Of check onze contactpagina

Een gedachte over “Lastig langdurig verzuim?

  1. Pingback: Basis van verzuimkostenbeheersing: de verzuiminfrastructuur | Wijzer in Verzuim

Reacties plaatsen niet mogelijk.