Training ‘Regie houden op verzuim’

De wet- en regelgeving rondom verzuim en arbeidsongeschiktheid is de afgelopen jaren erg complex geworden. Daardoor is het voor werkgevers steeds lastiger om niet tegen onnodige kosten zoals een loonsanctie aan te lopen. Ook externe financieringsbronnen om de verzuimkosten te verlagen blijven vaak onbenut.bekijk de inhoud van de training Regie houden op verzuim

Met de Training Regie houden op verzuim krijgt u heldere inzichten en handvatten hoe u grip kunt houden op verzuim en daarmee de kosten kunt verlagen. Zo lijdt u niet, maar leidt u.

Inhoud en werkwijze

De ervaren register casemanager van Wijzer in Verzuim geeft u in deze praktische training inzicht hoe u controle kunt houden over uw verzuimkosten. Kennisoverdracht en directe toepassingsmogelijkheden staan centraal. Tijdens de training heeft u voldoende ruimte om uw eigen casuïstiek in te brengen.

Vraag nu een offerte aan en bespaar direct op verzuim

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan om uw personeelsfunctionarissen en/of leidinggevenden te voorzien van praktische handvatten om uw verzuimkosten te verlagen.

Bel 026-2022155
Mail naar info@wijzerinverzuim.nl
Of laat direct uw bericht achter