aanvraag premieberekening whk 2015

Premieberekening Gedifferentieerde premie Werkhervattingskas 2015

De “Beschikking loonheffingen gedifferentieerd premiepercentage Werkhervattingskas” 2014 heeft u ontvangen. En aan uw boekhouder gegeven. U wist immers hoeveel premie u ging betalen.
premieberekening whk 2015
Maar wat is nu uw financiële belang? Wijzer in Verzuim maakt dit graag voor u inzichtelijk. Klik hier of op het plaatje hiernaast voor een voorbeeld.

Twijfelt u of een investering in onderzoek naar het Eigenrisicodragerschap voor de WGA en/of de Ziektewet verstandig is?

… een dergelijk onderzoek kost al snel meer dan € 1.000 … een grote beslissing op zich. Met een kleine investering van € 30 heeft u voordelig financieel inzicht.

De premieberekening Werkhervattingskas 2015 van Wijzer in Verzuim helpt u een zinvolle investeringsbeslissing te nemen.

Tarief premieberekening Werkhervattingskas 2015 (excl. 21% btw)

Bij Wijzer in Verzuim hoeft u geen duur abonnement aan te schaffen. U betaalt alleen een eenmalige kleine vergoeding voor uw berekening op maat.

  • Wilt u drie berekeningen, dus voor Ziektewet-flex, WGA-vast én WGA-flex, betaalt u eenmalig € 30.
  • Bent u bijvoorbeeld eigenrisicodrager voor de WGA, heeft u deze berekening niet nodig (of u zou een vergelijking moeten willen maken met de premie van uw verzekeraar 😉 ).
    Voor twee berekeningen betaalt u eenmalig € 25.
  • En als u slechts behoefte heeft aan één berekening, is het tarief € 20.

Na inzending van uw aanvraag, ontvangt u binnen 48 uur per mail een opgave van de premie Werkhervattingskas 2015 voor ZW-flex, WGA-vast en/of WGA-flex.

Bent u middelgrote of grote werkgever?

Als u na 20 maart 2014 een verzoek heeft gedaan het Eigenrisicodragerschap voor de Ziektewet te beëindigen per 1 juli 2014 of later kan een afwijkende premie gelden. In dat geval verzoek ik u mij te bellen. Ook als u pas na 2009 werkgever bent geworden even opletten: dan heb ik supermaatwerk voor u als u even belt.

Bent u kleine werkgever (loonsom 2013 tot € 314.000)?

Uiteraard mag u 30 euro uitgeven voor de berekeningen. Maar als u hier klikt, vindt u de sectorpremies die voor u gelden. Is een stuk voordeliger 🙂

Vertrouwelijkdownload inventarisatieformulier premieberekening werkhervattingskas 2015
Voor de premieberekening zijn uiterst vertrouwelijke gegevens nodig. Het spreekt voor zich dat ik die ook als zodanig behandel. Wilt u de gegevens liever niet via internet sturen? Mail ze dan naar info@wijzerinverzuim.nl.

Vragen?

Heeft u specifieke vragen of wilt u meer gevoel krijgen bij mijn werkwijze, bel dan gerust: 06-22243929.

sector premie werkhervattingskas 2015

Verder advies nodig?

Indien gewenst, breng ik u graag in verbinding met een assurantie-adviseur met Wft-vergunning op het gebied van Inkomensverzekeringen.

301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.