Hulp bij verzuim voor werknemers

Bent u werknemer en verzuimt u langdurig wegens ziekte? Dan komt er veel op u af …

Ten eerste natuurlijk het verlies van uw gezondheid, u kunt niet meer alles wat u zo gewend was te doen. Dat is al iets wat moeilijk kan zijn om te verwerken, laat staan te accepteren. Daarnaast krijgt u te maken met de Wet verbetering poortwachter en alle rechten en plichten die u heeft om uw loon doorbetaald te krijgen.

Omdat ik vaak vragen krijg van werknemers over hun rechten en plichten en wat te doen, werd mij duidelijk dat je er als werknemer vaak alleen voor staat. Daarom heb ik besloten om mijn kennis over sociale wetgeving en wat staat te gebeuren, ook in te zetten voor particulieren.

Ik merk vaak dat mensen zich ten onrechte groot houden (“Het gaat wel”) of sociaal wenselijke antwoorden geven (“Het gaat al wat beter”) terwijl ze veel eerlijker moeten zijn (“Ik kan het maar tien minuten volhouden”).

Wat kan ik voor u doen

In eerste instantie kan ik uw situatie globaal doornemen aan de hand van uw verzuimdossier tot nu toe. Gaat alles zoals het moet gaan? Heeft u bepaalde rechten die uw werkgever dient te respecteren?

Verder kan ik u ondersteunen bij de voorbereiding van uw bezoek aan de bedrijfsarts of het UWV. Eventueel kan ik u ondersteuning bieden bij zo’n bezoek. Met steeds de stappen: wat is er nu aan de hand met u, wat zijn de regels en waar koerst de werkgever of de instantie op, wat is in uw belang en waar koerst u op? En hoe doet u dat het beste? Wat gaat u over het voetlicht brengen?

Tarief voor particulieren

Ik realiseer me dat u door uw verzuim vaak ook een financi√ęle terugval heeft. Daarom heb ik een aantrekkelijk aanbod voor werknemers. U kunt mij vrijblijvend benaderen met uw specifieke vraag, hier geef ik graag antwoord op. Het verplicht u tot niets. Wanneer u daarna ondersteuning wenst, werk ik tegen een aantrekkelijk tarief speciaal voor werknemers: ‚ā¨ 63 excl. 21% btw = netto ‚ā¨ 76,23 per uur.

Meer weten?

Neem gerust contact met mij op voor een eerste vrijblijvende kennismaking. Ook als u werkgever bent en u wilt voor uw werknemer een onafhankelijk adviseur inzetten, hoor ik graag van u.

Bel 06-22243929
Mail naar info@wijzerinverzuim.nl
Of check onze contactpagina