Over Wijzer in Verzuim

Sociale Zekerheid vinden wij iets om zuinig op te zijn. Het vangnet zoals we dat kennen in Nederland, is een groot goed. Als je door beperkingen niet meer in staat bent om in je eigen inkomen te voorzien, is het voor ons logisch dat je niet in de kou komt te staan.

Voor niets gaat de zon op, dus de financiering van dit vangnet komt uit de lengte of uit de breedte. Voor een groot deel zijn de werkgevers van deze niet te benijden groep mensen financieel verantwoordelijk. Dat betekent nogal wat …

Je kunt zomaar ‚ā¨ 200.000 kwijt zijn aan je arbeidsongeschikte (ex-)werknemer. Het is voor ons dan ook niet meer dan logisch dat je wel wilt weten of je hier ter√©cht voor betaalt. Is de werknemer echt niet in staat om in zijn inkomen te voorzien? En is het wel terecht dat je individueel aangeslagen wordt? Zou het niet uit een collectief potje moeten komen?

Onze drijfveer is om alle onrechtvaardigheden te filteren en terug leggen waar het hoort. Met respect voor wet- en regelgeving, werkgever én werknemer. En daarnaast uit te kunnen leggen waarom je verantwoordelijk bent. Ook al kost het een hoop geld en kan het nog steeds onrechtvaardig vóelen.

Werken vanuit de waarden rechtvaardigheid, openheid en respect is voor ons essentieel. Misschien delen wij deze waarden, en is dat de reden dat we op elkaars pad komen.

Team Wijzer in Verzuim

In 2012 is Wijzer in Verzuim opgericht door Margreet K√ľhne. Zij neemt je op enthousiaste wijze mee in de wondere wereld van ondoorzichtige kosten die je organisatie heeft ten aanzien van zieke (ex-)werknemers.

Onze bezwaar-expert Margreet Schot biedt met haar jarenlange ervaring in UWV-bezwaar-procedures een waardevolle bijdrage om ook voor jullie de laagst mogelijke WHK-lasten te realiseren.

Margreet en Margreet hebben beiden een postbachelor Arbeidsrecht op zak, waardoor we in voorkomende situaties tips en advies kunnen geven over bijvoorbeeld het al dan niet verlengen van een arbeidsovereenkomst bij ziekte. Onze kennis over het arbeids- en sociaalzekerheidsrecht houden we op peil door ons lidmaatschap van het RSC en onze deelname aan het vaktechnisch overleg van Kantoor Mr. Van Zijl.

Collega‚Äôs Vincent Peters en Mike K√ľhne zijn onze administratieve toppers.

Je kunt bij ons terecht voor:

Controle en bezwaar UWV-beschikkingen Ziektewet en WIA
Controle en bezwaar premie Werkhervattingskas (WHK)
Full-package Beschikkingenmanagement voor de laagste WHK-premie

Beveiliging persoonsgegevens

Wij onderschrijven het belang van bescherming van persoonsgegevens. Daarom hebben wij de nodige technische en organisatorische maatregelen getroffen om de privacy van betrokkenen te waarborgen.