Reacties webinar Modernisering Ziektewet

U heeft deelgenomen aan het webinar

“Modernisering Ziektewet: Betaalt u niet te veel?”

Ik ben heel benieuwd of het webinar aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Was de informatie helder? Compleet? Overzichtelijk?
Hoe gaat u de kennis inzetten voor úw organisatie?
Wat heeft u gemist? Of vond u juist te veel informatie?
Welke tips heeft u voor een volgend webinar?

U helpt mij heel erg door een kort moment te nemen voor feedback.
Uw reactie stel ik zeer op prijs!

Met vriendelijke groet,
Margreet Kühne

3 thoughts on “Reacties webinar Modernisering Ziektewet

 1. Irene

  Beste Margreet,

  Ook ik kan mij alleen maar aansluiten bij de complimenten die al zijn verwoord door de andere. Zelf ben ik minder sterk in de cijfers waardoor ik dit soort berekeningen en overzichten graag aan een andere kundige collega over laat. Ook ik zal je van harte aanbevelen zodra een klant van mij hier mee te maken krijgt.
  Succes met je volgende webinar!
  Met vriendelijke groet, Irene Jacobs

 2. Els

  Beste Margreet,
  Allereerst dank voor het uitstekende webinar! De informatie was duidelijk, de presentatie prima verzorgd en je hebt het op een rustige, vakkundige manier uitgelegd. Ik sluit me volledig aan bij het commentaar van Jozan. Complimenten!
  Hartelijke groet,
  Els

 3. Jozan Coenen

  Beste Margreet,
  het webinar was voor mij een eerste kennismaking met dit fenomeen. Het webinar is een uitstekend middel om in korte tijd en in je eigen (werk) omgeving gerichte kennis te verzamelen. De geboden informatie was helder en duidelijk en de presentatie verzorgd. Je sprak rustig, legde alles goed uit en er was voldoende tijd voor vragen. Je hebt een gedegen kennis van zaken en bent ter zake kundig. Ik kan dan ook niet anders dan jou van harte aanbevelen!
  Met vriendelijke groet,
  Jozan Coenen, coach & mediator in First Seven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.