Tarieven – ook ‘no-cure-no-pay’ mogelijk

Met focus op de kosten, gaat de kwaliteit omlaag
Focus op kwaliteit en de kosten gaan omlaag

Het tarief van Wijzer in Verzuim is afhankelijk van de aard en de duur van uw opdracht. In een aantal gevallen kunt u kiezen voor ‘no-cure-no-pay’. U ontvangt advies en u betaalt hierbij alleen voor het behaalde resultaat. U loopt zo minimaal financieel risico.

Ook wanneer u kiest voor een uurtarief verdient uw investering zich in veel gevallen ruim terug. Denk maar aan de kosten die u heeft wanneer u tegen een loonsanctie aanloopt. Dan bent u snel € 20.000 verder.

Controle WGA-nota

Op uw verzoek kunt u de controle van uw WGA-nota op basis van ‘no-cure-no-pay’ afnemen. Wanneer een WGA-uitkering onterecht aan u toegerekend is waardoor u geld terugkrijgt van het UWV en/of de Belastingdienst, betaalt u Wijzer in Verzuim 20% van de opbrengst. Vanwege fiscale verplichtingen wordt over de no-cure-no-pay-vergoeding 21% btw berekend.

U kiest tussen uurtarief of ‘no-cure-no-pay’ vóórdat de opdracht start. Zo weten we beiden waar we aan toe zijn.

No-risk en premiekortingen

Op uw verzoek kunt u het no-risk- en premiekortingenonderzoek op basis van ‘no-cure-no-pay’ afnemen. Wanneer blijkt dat u recht heeft op een premiekorting of ziektewetvangnet (no-riskpolis) waardoor u geld terugkrijgt van het UWV en/of de Belastingdienst, betaalt u Wijzer in Verzuim 20% van de opbrengst. Vanwege fiscale verplichtingen wordt over de no-cure-no-pay-vergoeding 21% btw berekend.

U kiest tussen uurtarief of ‘no-cure-no-pay’ vóórdat de opdracht start. Zo weten we beiden waar we aan toe zijn.

Casemanagement per dagdeel

In veel organisaties is (gelukkig) geen sprake van een continue behoefte aan verzuimbegeleiding. Heeft u incidenteel een casemanager nodig? Wij zijn ook op afroep per verzuimdossier inzetbaar.

Extra kosten

Reistijd vanaf 60 minuten per dag berekent Wijzer in Verzuim voor de helft van het uurtarief door. Bij langdurige opdrachten ontvangt u maandelijks een factuur voor de tot dan toe verrichte werkzaamheden. Wijzer in Verzuim factureert uiteraard in alle gevallen alleen de werkelijk gemaakte uren, tenzij we hierover een andere afspraak hebben gemaakt.

Tarief op maat

Voordat we met elkaar in zee gaan, krijgt u een gespecificeerde offerte.