Appeltaart

Oh, als een kind zo blij.

Tot voor kort was ik, voorzichtig gezegd, nog niet zo bedreven in het fenomeen “herzieningsverzoek”. Of je nu bezwaar maakt voor een WGA-eigenrisicodrager of een publiek verzekerde, dat maakt natuurlijk niets uit. En het verzoek om uitvoer van een herbeoordeling, da’s ook niet zo verschillend.

Dus wat dat betreft was ik bij Wijzer in Verzuim redelijk snel ingewerkt.

Maar voor het herzieningsverzoek, en vooral de weg er naartoe, had ik qua inwerken net ietsje meer tijd nodig, gewoon omdat het nog niet als een jasje gegoten zit. Nu begrijp ik van mijn “baas”/collega /werkgever /prettig gestoord mens én voornaamgenoot Margreet, dat ik niet zo gek lang nodig heb gehad om er een beetje in te komen, maar het gaat mij natuurlijk nooit snel genoeg.

Hoe dan ook; heel blij verrast was ik dat de onderbouwing van mijn eerste eigen herzieningsverzoek blijkbaar voldoende was om voor onze klant, een grote werkgever die dus publiek (UWV-)verzekerd is voor de WGA, over 3 jaar een besparing te realiseren van ruim € 106.000,=.

Zo leuk. Ik krijg hiervoor een maandelijks salaris, en dat is helemaal prima. Maar nu wacht ik dus op de appeltaart, dat kan er bij deze klant vast wel van af… 🙂

Appeltaartje eten?

Neem gerust contact met mij op!

Bel 06-42079088
Mail naar m.schot@wijzerinverzuim.nl
Of check onze contactpagina

Posted by Margreet Schot