Benut u No-Risk en Mobiliteitsbonussen?

Heeft u alle subsidies op loonkosten die u geld opleveren scherp op het vizier? Jaarlijks blijven veel regelingen onbenut door werkgevers. Dit kost onnodig geld. Het loont om de mogelijkheden te onderzoeken.

No-risk

No-risk betekent dat u de doorbetaling van het loon bij ziekte terug kunt vorderen van het UWV. Belangrijker nog is dat ook de rekening van de WGA niet voor uw rekening komt. De besparingen lopen daarmee fors op. Wijzer in Verzuim helpt u om voor uw werknemers boven water te krijgen of de no-riskpolis van toepassing is.

Premiekortingen ofwel Mobiliteitsbonussen

Voor diverse groepen werknemers heeft u recht op premiekortingen, tegenwoordig Mobiliteitsbonussen genaamd. De kortingen kunnen oplopen tot wel € 7.000 per jaar gedurende 3 jaar. Deze mobiliteitsbonus mag u in mindering brengen op uw afdracht werknemersverzekeringen en de premies voor de sectorfondsen.

Al vanaf een totale loonsom van € 90.000 kunt u profiteren van de maximale premiekorting!

No-cure-no-pay

Twijfelt u of zo’n onderzoek u daadwerkelijk geld oplevert? Op uw verzoek maken we een ‘no-cure-no-pay’-afspraak. U betaalt dan alleen een percentage over het behaalde resultaat. U loopt zo minimaal financieel risico.

Meer weten?

Maak kennis met de expertise van Wijzer in Verzuim:

Bel 026-2022155
Mail naar info@wijzerinverzuim.nl
Of check onze contactpagina

3 gedachten over “Benut u No-Risk en Mobiliteitsbonussen?

  1. Pingback: Personeelsgesprek | Moet je nou wèl of níet loon doorbetalen bij ziekte?

  2. Pingback: Wel of niet loon doorbetalen bij ziekte? | Wijzer in Verzuim

  3. Pingback: De Verzuimpolitie – deel lll | Wijzer in Verzuim

Reacties plaatsen niet mogelijk.