Benut u No-Risk en Mobiliteitsbonussen?

Heeft u alle subsidies op loonkosten die u geld opleveren scherp op het vizier? Jaarlijks blijven veel regelingen onbenut door werkgevers. Dit kost onnodig geld. Het loont om de mogelijkheden te onderzoeken.

No-risk

No-risk betekent dat u de doorbetaling van het loon bij ziekte terug kunt vorderen van het UWV. Belangrijker nog is dat ook de rekening van de WGA niet voor uw rekening komt. De besparingen lopen daarmee fors op. Wijzer in Verzuim helpt u om voor uw werknemers boven water te krijgen of de no-riskpolis van toepassing is.

Premiekortingen ofwel Mobiliteitsbonussen

Voor diverse groepen werknemers heeft u recht op premiekortingen, ook wel Mobiliteitsbonussen genaamd. De kortingen kunnen oplopen tot wel ‚ā¨ 7.000 per jaar gedurende 3 jaar. Deze mobiliteitsbonus mag u in mindering brengen op uw afdracht werknemersverzekeringen en de premies voor de sectorfondsen.

Update 2018

Het landschap van mobiliteitsbonussen is inmiddels achterhaald… we hebben nu te maken met LKV en LIV. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat je niet over√°l specialist in kunt zijn, laten we deze werkzaamheden graag over aan anderen. Indien gewenst brengen we u in contact met een gerenommeerd premieonderzoeksbureau voor een adequate oplossing.