Whitelabel dienstverlening premiecontrole WHK

Ben je belastingadviseur, accountant, assurantietussenpersoon, premieonderzoeksbureau of arbodienst:

de premiecontrole WHK bieden wij whitelabel aan!
jullie naam, de expertise van Wijzer in Verzuim

De instroomlijst opvragen bij de Belastingdienst is een start, maar daarna is een volledige toets op financi√ęle, technisch-verzekeringsgeneeskundige, arbeidsdeskundige en wetstechnische aspecten aan de orde. Wil je jouw klanten hierin voorzien met een extreme mate van deskundigheid? Wijzer in Verzuim voert deze complexe controle namens jullie uit.

Hoe dan?

Whitelabel dienstverlening door Wijzer in Verzuim betekent dat alle correspondentie uit jullie naam gaat. Of dit nu brieven aan UWV zijn of rapportages voor jullie klanten maakt geen verschil. De volledige huisstijl van jullie organisatie integreren we in ons CRM én in onze handelswijze.

Jullie merk

Je bent, net als wij, zuinig op je merk. Vertrouwen komt te voet en gaat te paard, je kunt je dus niet veroorloven dat je halfbakken werk levert. Vertel ons wat jullie kernwaarden zijn; als die bij ons, en met name bij ons streven naar rechtvaardigheid passen, praten we verder.

Jullie klanten

Tevreden klanten vormen de basis van je succesvolle bedrijf. Jullie klanten blijven van jullie. Communicatie met je klanten hou je in eigen hand; Wijzer in Verzuim levert je panklare rapportages in jullie huisstijl die u alleen nog maar aan je klant hoeft door te sturen.

Jullie voorwaarden

Welke afspraken je maakt met jouw klanten is aan jou. Wil je voor je klanten no-cure-no-pay werken en van ons een vast tarief per verrichting? Of kies je voor een opslag op ons tarief? Alles is bespreekbaar. Je klant weet niet beter dan dat hij zaken met j√ļllie doet.

Meer weten of een maatwerkvoorstel?

Wij doen graag een maatwerkvoorstel. Maatwerk bestaat pas als we precies weten wat jullie wensen zijn. Neem daarom vandaag nog contact op met onze WHK-expert Margreet voor een verkennend gesprek.

Bel 06-22243929
Mail naar m.kuhne@wijzerinverzuim.nl
Of check onze contactpagina