Whitelabel dienstverlening premiecontrole WHK

Bent u belastingadviseur, accountant, assurantietussenpersoon, premieonderzoeksbureau of arbodienst:

de premiecontrole WHK bieden wij whitelabel aan!
uw naam, de expertise van Wijzer in Verzuim

Ingelast 18 januari 2021
Aanvragen voor onze whitelabeldienstverlening nemen we vanaf 1 maart 2021 weer in behandeling

Inrichting van whitelabel vergt de nodige tijd en aandacht en die willen we onverdeeld geven. De laatste implementatie is dan succesvol afgerond, bent u de volgende?

De instroomlijst opvragen bij de Belastingdienst is een start, maar daarna is een volledige toets op financiële, technisch-verzekeringsgeneeskundige, arbeidsdeskundige en wetstechnische aspecten aan de orde. Wilt u uw klanten hierin voorzien met een extreme mate van deskundigheid? Wijzer in Verzuim voert deze complexe controle namens u uit.

Hoe dan?

Whitelabel dienstverlening door Wijzer in Verzuim betekent dat alle correspondentie uit úw naam gaat. Of dit nu brieven aan UWV zijn of rapportages voor uw klanten maakt geen verschil. Uw volledige huisstijl integreren we in ons CRM én in onze handelswijze.

Uw merk

U bent, net als wij, zuinig op uw merk. Vertrouwen komt te voet en gaat te paard, u kunt zich dus niet veroorloven dat u halfbakken werk levert. Vertel ons wat uw kernwaarden zijn; als die bij ons, en met name bij ons streven naar rechtvaardigheid passen, praten we verder.

Uw klanten

Tevreden klanten vormen de basis van uw succesvolle bedrijf. Uw klanten blijven van u. Communicatie met uw klanten houdt u in eigen hand; Wijzer in Verzuim levert u panklare rapportages in úw huisstijl die u alleen nog maar aan uw klant hoeft door te sturen.

Uw voorwaarden

Welke afspraken u maakt met uw klanten is aan u. Wilt u voor uw klanten no-cure-no-pay werken en van ons een vast tarief per verrichting? Of kiest u voor een opslag op ons tarief? Alles is bespreekbaar. Uw klant weet niet beter dan dat hij zaken met ú doet.

Meer weten of een maatwerkvoorstel?

Wij doen u graag een maatwerkvoorstel. Maatwerk bestaat pas als we precies weten wat uw wensen zijn. Neem daarom vandaag nog contact op met onze WHK-expert Margreet voor een verkennend gesprek.

Bel 06-22243929
Mail naar m.kuhne@wijzerinverzuim.nl
Of check onze contactpagina