Professionele achtergrond

Wanneer u kiest voor Wijzer in Verzuim, kiest u voor jarenlange ervaring met en up-to-date kennis van sociale zekerheid.

Ervaring

Vanaf 1996 ben ik gespecialiseerd in inkomensverzekeringen en re-integratie. Jarenlang heb ik intermediairs en bedrijven uit zowel MKB als Grootzakelijke markt geadviseerd over het WGA eigenrisicodragerschap. Vanaf de beginjaren van de WIA ben ik betrokken geweest bij de product- en serviceontwikkeling van de WIA-verzekeringen van OHRA. Ervaring met casemanagement heb ik opgedaan bij de Verzuim Management Centrale van Delta Lloyd Groep. Dankzij deze ervaring ben ik bekend met alle partijen in verzuim zodat de regie op √ļw verzuim bij mij in goede handen is.

Opleiding

In 2012 heb ik de Post Bachelor opleiding Register Casemanagement van CS-Opleidingen (gecertificeerd door de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen) afgerond met de volgende resultaten:cofink-genomineerd-cs-scriptieprijs-2010-2012

Eindexamen 8,4
Afstudeeronderzoek: introductie Cofink RekenModule© 9
Verzuimanalyse organisatie 8,25
Dossieranalyse 7,5

Met deze opleiding mag ik de beschermde titel Rccm voeren. Rccm staat voor register case- en caremanager en is verbonden aan het lidmaatschap van de RNVC.

Trainingen Sociale Zekerheid

Mijn kennis van Sociale Zekerheid heb ik in veel trainingen verder verdiept.
Verzekeringspraktijk Inkomen
Medische Variaverzekeringen
Acceptatie en schadebehandeling in de praktijk
Basisopleiding Sociale Verzekeringen:
Workshops Advisering over verzuim en WIA door Marjol Nikkels

CV

Download hier mijn CV of kijk op mijn LinkedIn-profiel.