Productief weekje thuiswerken

Ik word er blij van. Niet van thuiswerken op zich, want liever heb ik toch wat collega’s om me heen zo nu en dan. Maar de afgelopen week was wel lekker productief en van het resultaat daarvan word ik dus blij. Nu heb ik eigenlijk nog nooit het idee gehad dat ik mijn werk wat zinloos en voor niets deed, maar concrete resultaten zijn toch altijd het kersje op de taart.

Zo heb ik afgelopen week afgesloten met een WGA 80-100 die IVA werd, circa ‚ā¨ 83.000,= besparing voor ex-werkgever. Daarbovenop nog gehonoreerde herzieningsverzoeken voor middelgrote werkgevers, helaas niet zo‚Äôn enorme besparing als voor de grote werkgever, maar toch… voor de werkgever is het toch zeker mooi meegenomen. En dat is waar je het voor doet.

Daarnaast ook nog leuke concrete plannen voor kennisdeling en intervisie, want ook dat blijft belangrijk. En dat je daarbij dan ook nog eens een wasje in de machine kunt gooien, da’s toch helemaal geweldig? Dat laatste levert economisch vrij weinig op, helaas. Nee, daar moet ik het vooral hebben van de stilzwijgende en verholen waardering van het thuisfront.

Nieuwe week, nieuwe kansen, heerlijk! Helaas, ook nieuwe was…

Wilt u uw week ook goed beginnen?

Bel of mail mij gerust:

Bel 06-42079088
Mail naar m.schot@wijzerinverzuim.nl
Of check onze contactpagina